11/03/08

KL2 by Kaleidoscope inaugurarà una nova botiga al carrer Gran de Gràcia de Barcelona

La firma de moda infantil KL2 by Kaleidoscope, creada i dirigida por un equip de professionals del sector tèxtil, ha comptat amb l'assessorament del departament de Retail de Forcadell per a l'apertura d'una nova botiga a Barcelona.

El nou punt de venda, situat al barri de Gràcia de Barcelona, compleix amb les expectatives d'expansió de la cadena, que actualment compta amb més de 30 botigues operatives a Espanya i 30 més a l'estranger. Concretament, la botiga estarà ubicada al número 16 del carrer Gran de Gràcia, una de les artèries comercials més destacades de la Ciutat Comtal en què estan establertes marques com Escorpion, La Botiga de Lolín, Benetton, Swatch, Tascón, Pull and bear, entre d'altres.

Segons l'estudi de mercat realitzat trimestralment per FORCADELL, el preu mitjà de lloguer d'un local comercial al carrer Gran de Gràcia de Barcelona oscil·la entre 20 i 45 euros per metre quadrat al mes. En cas de venda, els valors se situen entre un mínim de 2.800 euros i un màxim de 4.800 euros per metre quadrat construït.

La col·lecció de KL2 es basa en aplicar les últimes tendències de la moda al segment infantil a través d'unes peces molt cuidades, conjuntades i a un preu competitiu. KL2 neix a Barcelona l'any 2006 amb l'esperit de créixer tant a Espanya com a l'estranger amb un format de botigues modern i innovador que abasta superfícies de fins a 100 m².

Al taller de disseny que té a Barcelona és on la firma realitza tot el procés de disseny, patronatge i l'elecció de teixits i fornitures. Les peces es fabriquen a Espanya, Portugal, Romania, Turquia i Àsia.

Contrastant amb l'alentiment del mercat immobiliari residencial, el sector de retail espanyol gaudeix de bona salut i es manté a l'alça. Una de les principals característiques del mercat de locals comercials a Barcelona continua sent l'alta ocupació de la zona prime de la ciutat (l'emblemàtic passeig de Gràcia, la Rambla de Catalunya, l'avinguda Diagonal, el carrer Pelai, el Portal de l'Àngel i el carrer Portaferrissa), una baixa disponibilitat i molt poca rotació.

La quasi inexistència de locals a la zona prime obliga a molts demandants de locals a desplaçar-se cap carrers adjacents, sent els carrers de l'Eixample els més sol·licitats.

Contact Communications Dept.

 
Cristina San José

Cristina San José

c.sanjose@forcadell.com
FORCADELL uses own and third party technical, personalization, analysis and advertising cookies, which process connection and / or device data, as well as browsing habits to facilitate browsing, analyze statistics on the use of the website.

Learn more
;